“Steek de opnieuw geïntroduceerde Bokkesprong (het clubblad van de Eindhovense Studenten Turnvereniging Suca) in een volledig nieuw jasje zodat het er uit komt te zien als een echt magazine.”

Een van de leden van de EST Suca wilde, met toestemming van het bestuur, het clubblad de Bokkesprong graag – na jaren van afwezigheid – opnieuw introduceren. Niet veel later werd de eerste Bokkesprong uitgedeeld tijdens trainingen.

Bokkesprong spring 2016

Bovenstaande afbeelding laat alle pagina’s van de opnieuw geïntroduceerde Bokkesprong zien. Je kunt op de afbeelding klikken om naar het online PDF bestand te gaan, voor een grotere weergave van de pagina’s.

 

Logo design
Ideation Logo van de Bokkesprong

Het vernieuwen van de Bokkesprong begon met het maken van een logo voor het magazine. Als uitgangspunt voor het logo van de Bokkesprong wilde het bestuur toch het logo van Suca nemen, deze is te zien op de cover van de Bokkesprong. Zowel de bok, als het “Suca lettertype” zijn meegenomen in de ideation. Uiteindelijk bleek toch de bok die door de letters heen springt het winnende ontwerp. Dit logo is door zijn moderne uitstraling representatief voor de vernieuwingen die het magazine ondergaat. De kleuren van het logo zijn “hybride” en passen zich aan, aan de cover van het magazine zodat de kleuren altijd matchen. Wel zal de tekst altijd een donkere – bijna zwarte – kleur zijn.

Het magazine
Bokkesprong Summer 2016

A word from the President...

the Suca Championships

Bokkesprong Autumn 2016

Say "Hello" to the new Board the Suca Workshop

Klik op een van bovenstaande afbeeldingen om naar de desbetreffende uitgave van de Bokkesprong te gaan of klik hier om naar alle uitgaven van het clubblad van de Eindhovense Studenten Turnvereniging te gaan.