Dit is een schoolopdracht voor Advanced Business Creation, en is door Eric van Gennip – communicatieadviseur – met een 8,1 beoordeeld.

“De student verzint een tagline voor SLOMO, smaakvol bier dat afwijkt van de status quo.”

Do what you love, drink Slomo. Dit omdat het naar mijn mening niet alleen een stimulans is om het bier te drinken maar ook omdat dit hetgeen is waar het bedrijf Oedipus voor staat.

De meeste mensen drinken bier omdat ze dit lekker vinden. Of dit nu op een terras is of in de kroeg, van iedere slok van het bier wordt genoten. Omdat in Slomo bier maar 3,5% alcohol zit, is dit een uitstekend bier dat de hele dag door gedronken kan worden omdat je er niet snel iets van zult merken. Hierdoor kan het drinken van Slomo gestimuleerd worden door de zin “Do what you love” aangezien veel bierdrinkers van bier houden en dit het liefst zo vaak mogelijk willen drinken.

Do what you love

 

“De student schrijft een advertorial over VANMOOF, ’s werelds eerste intelligente fiets.”

Electrified: Voor mannen die alles uit het stadsleven willen halen
Houd jij ook zo van fietsen? Of zou jij stiekem toch vaker de fiets willen pakken dan dat je nu doet? Wil jij ook nooit meer last hebben van een zadel dat toch niet comfortabel genoeg is na een lange tocht en nooit meer last krijgen van je benen die te hard hebben moeten trappen? Wil jij ook nooit meer een zware fiets al die trappen op moeten sjouwen en nooit meer je fiets kwijt raken? Dan biedt VANMOOF de uitkomst voor jou!

Voor alle mannen die ook zo van het stadsleven houden en hier alles uit willen halen heeft VANMOOF Electrified ontworpen. Dit is de eerste intelligente fiets die er ooit is gemaakt. Deze stadsfiets is niet alleen erg comfortabel maar is ook voorzien van de modernste technologie. Ondanks dat hij een ingebouwd dashboard en trapbekrachtiging heeft is de Electrified verassend compact en heeft een licht gewicht. Doordat deze elektrische fiets GPS heeft hoef je hem nooit meer kwijt te raken tussen de duizenden fietsen en zal hij zo gevonden zijn als hij wordt gestolen tijdens een avondje uit.

Normaal kost de VANMOOF Electrified €2.250,00, maar alleen deze week is hij te koop voor maar €1.999,00. Haal ook meer uit al jouw fietstochten en koop hem nu bij de betere fietswinkel of bestel hem online of vanmoof.nl. See you on the road!

 

“De student maakt een abri-poster van een zelfgemaakt beeld met een eigen slogan om het door haar gekozen event te promoten.”

Durf jij het aan?

Het volledige copy writing document is op aanvraag beschikbaar.